Arriving in Kuala Lumpur
Door: Joyce en Barry
Blijf op de hoogte en volg Joyce en Barry
21 Oktober 2014 | Maleisië, Kuala Lumpur
Na een stevig halfuur komen we aan bij het Swiss Inn hotel en checken we in. Het hotel ligt midden in China Town wat een erg leuke omgeving is. Rondom het hotel zijn de straten rijk versierd met rode lampionnetjes, rode vlaggetjes en legio neon reclameborden. Op straat stikt het van de marktverkopers en eetkraampjes en overal zijn mensen!
We spreken af om 2 uurtjes te slapen, maar worden uiteindelijk 5 uur later wakker... toch het gevolg van wat weinig rust in de eerste 4 dagen vakantie.
Tegen half 6 gaan we de straat op en besluiten dat we nog even wachten met het eten bij de stalletjes op straat. We gaan voor een ouderwetse hamburger en genieten nog even van de sfeer in China Town. Voordat we terug gaan, drinken we een Japans biertje/ vruchtencocktail en gaan dan genieten van een welverdiende nachtrust. Morgen gaan we weer verder met onze ontdekkingsreis door Kuala Lumpur! Welterusten!