Final Destination... Cape Town
Door: Joyce en Barry
Blijf op de hoogte en volg Joyce en Barry
24 Januari 2016 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Onderweg wordt het landschap steeds groener en vlakker, maar het blijft een beetje heuvelachtig. Vlak voor Kaapstad word het aanmerkelijk drukker en uiteindelijk staan we in Kaapstad in de file. Een beetje onwennig om weer eens vast te staan in het verkeer en helaas ook een kleine herinnering aan het feit dat we bijna terug moeten naar Nederland.
Gelukkig nog 4 daagjes Kaapstad!
We rijden langs de Tafelberg omhoog en aan de onderaan Signal Hill slaan we af richting Antrim Villa. We parkeren de auto in het krappe straatje en worden hartelijk ontvangen door Olivia. Zij is de eigenaresse van Antrim en heeft al onze spullen al klaar liggen. We krijgen kamer nummer 3 en, ondanks dat het een mooie nette kamer is, zijn we een klein beetje teleurgesteld. We hadden gehoopt een kamer te krijgen aan het zwembadje beneden, maar die zijn helaas bezet.
We pakken voor het eerst deze vakantie onze koffers écht uit en gaan met behulp van Tripadvisor op zoek naar een restaurantje.
We gaan uiteindelijk eten bij de de Hussar Grill aan het water van Camps Bay en dat is perfect! Heerlijk eten, een mooi uitzicht en niet duur! De zon gaat langzaam onder als we terug naar huis lopen. Morgen eens zien wat het weer brengt en wat we dan gaan doen. Welterusten!